Despre noi Despre noi
Asistent doctorand inginer

Florin Stanga

Departamentul de Automatica, Electronica si Mecatronica
Cabinet: 212
Tel: 0251 - 438.408
e-mail: florin@automation.ucv.ro

Despre

      Dl. Florin STÎNGĂ este doctorand asistent în ingineria sistemelor la Universitatea din Craiova. A absolvit facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică în 2000 cu titlul de inginer în profilul Automatică din cadrul specializării Conducerea proceselor industriale.
      Este doctorand din 2008 în domeniul Ştiinţa Sistemelor avându-l coordonator pe Prof. dr. ing. Dan POPESCU. În cadrul Facultăţii de Automatică, Calculatoare şi Electronică susţine următoarele laboratoare: Sisteme hibride, Programarea orientată pe obiecte, Sisteme cu microprocesoare şi Prelucrarea numerică a semnalului.
      Activitatea sa de cercetare este concentrată în domeniul Sistemelor hibride. Este autorul a 6 articole ştiinţifice. A participat la 2 de proiecte de cercetare naţionale: Sistem de analiză şi calcul a semnalelor din reţelele electrice poluate şi comandă a filtrelor active, în perioada 2006 – 2008, şi respectiv, Dezvoltarea de instrumente software pentru proiectarea microcircuitelor analogice, în perioada 2007 – 2009.


      Informaţii suplimentare despre dl. Florin STÎNGĂ pot fi găsite pe pagina sa web. Dl. Florin STÎNGĂ poate fi contactat la adresa de poştă electronică florin.stinga[at]automation[.]ucv[.]ro.