Despre noi Despre noi
Asistent doctorand inginer

Adrian Neatu

Departamentul de Calculatoare si Tehnologia Informatiei
Cabinet: 312
Tel: 0251 - 435.666/169
e-mail: adrian.neatu@cs.ucv.ro

Despre

      Dl. Adrian Neaţu este asistent universitar în [domeniul principal de expertiză] la Universitatea din Craiova. A absolvit Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică/Universitatea din Craiova în 2004 cu titlul de inginer în profilul [detalii] din cadrul specializării Calculatoare; a absolvit cursuri de Master în anul 2006 la Facultatea de Electromecanică/Universitatea din Craiova, secţia Ingineria şi Managementul Calităţii şi Mediului.
      Este doctorand din 2005 în domeniul Calculatoare ??? avându-l coordonator pe Prof. Univ. Dr. Adrian Petrescu de la Universitatea Politehnica Bucureşti. În cadrul Facultăţii de Automatică, Calculatoare şi Electronică realizează următoarele laboratoare: Computer Architecture, Arhitectura Calculatoarelor, Logical Design of Digital Computers, Bazele Proiectării Logice a Calculatoarelor, Real Time Computing Systems, Sisteme de Calcul în Timp Real, Embedded Systems, Sisteme Încorporate, Digital Systems Design, Proiectarea Sistemelor Digitale.
      Activitatea sa de cercetare este concentrată în domeniul reţelelor de calculatoare, a sistemelor grid. Este autorul a peste 20 de articole ştiinţifice şi a unei cărţi (coautor). A participat în 5 proiecte de cercetare/educaţionale naţionale şi internaţionale: ViReC e-Initiative – University Virtual Resource Centre based on a Distributed Learning Environment, ARIEL – Analysing and Reporting on the Implementation of e-learning in Europe.


      Informaţii suplimentare despre Adrian Neaţu pot fi găsite pe pagina sa web: http://www.cs.ucv.ro/staff/aneatu.php. Dl. Adrian Neaţu poate fi contactat via adrian[.]neatu[at]cs[.]ucv[.]ro.