Despre noi Despre noi
Sef lucrari doctor inginer

Dorin Sendrescu

Departamentul de Automatica, Electronica si Mecatronica
Cabinet: 204
Tel: 0251-435.724 / 153
e-mail: dorins@automation.ucv.ro

Despre

      Dl. Dorin Sendrescu este profesor doctor inginer în domeniul Ingineria Sistemelor la Universitatea din Craiova. A absolvit Facultatea de Automatica, Calculatoare și Electronică, Universitatea din Craiova în anul 1998 cu titlul de inginer în profilul Știința Sistemelor și a Calculatoarelor din cadrul specializării Automatica si Informatica Industriala.
      Este doctor din anul 2007 în domeniul Sisteme Automate avându-l coordonator pe Prof. Dr. Vladimir Rasvan de la Universitatea din Craiova. Este conducător de doctorat din anul 2019 în domeniul Ingineria Sistemelor.
      În cadrul Facultăţii de Automatică, Calculatoare şi Electronică predă următoarele cursuri și seminarii: Tehnici de securizare a informației, Ingineria reglării, Sisteme numerice de reglare, Tehnici avansate de programare.
      Activitatea sa de cercetare este concentrată în domeniul identificării sistemelor neliniare și în modelarea, identificarea si controlul proceselor biotehnologice. Este autorul a peste 80 de articole ştiinţifice şi a nouă cărţi şi manuale. De-a lungul activității a fost un participant activ la activitățile desfășurate în departamentul de Automatica al Facultății de Automatică, Calculatoare si Electronică precum și membru al Centrului de cercetare Automatica neliniară. Stabilitate si oscilatii (CNCSIS 2006). A făcut parte din comisii de Admitere la Facultate, comisii de examene de doctorat și din comisii de examene de licență. A fost de asemenea recenzor la o serie de reviste si conferinte în cadrul conferintelor ICCC,TDS – IFAC etc. A participat în peste 20 de proiecte de cercetare naţionale şi internaţionale.