Despre noi Despre noi
Asistent doctorand inginer

Ionut Resceanu

Departamentul de Automatica, Electronica si Mecatronica
Cabinet: 106
Tel: 0251 - 436.999/106
e-mail: ionut@robotics.ucv.ro

Despre

      Dl. Ionuţ-Cristian Reşceanu este asistent drd. ing. la Universitatea din Craiova. A absolvit Facultatea de Automatică, Universitatea din Craiova în 2003, cu titlul de inginer, în domeniul Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei, din cadrul specializării Calculatoare in limba engleză.
      Este doctorand din 2004, în domeniul Automatică, avându-l coordonator pe prof. dr. ing. Mircea Ivănescu de la Universitatea din Craiova. În cadrul Facultăţii de Automatică, Calculatoare şi Electronică, predă următoarele cursuri/ laboratoare: Tehnici şi tehnologii Radio-Tv şi Multimedia, Electronica Digitală, Inteligenţă Artificială, Arhitectura Calculatoarelor, Microcontrolere şi Microprocesoare, Programare in Java.
      Activitatea sa de cercetare este concentrată pe monitorizarea, diagnoza si controlul la distanta petru sisteme mecatronice. Este autorul a peste 25 articole ştiinţifice. A fost, de asemenea, conference chair/co-chair/program chair/editor/etc. în cadrul, Committee, ENVIRONMENT, ECOSYSTEMS and DEVELOPMENT (EED `08), Cairo, ECS-08 (Italy), EHAC 2008 (U.K.), EAEEIE 2006 (Craiova), Sintes 2007 (Craiova). A participat în peste 20 de proiecte de cercetare si educaţionale naţionale/ internationale.


      Informaţii suplimentare despre Ionuţ Reşceanu pot fi găsite pe pagina sa web: http://robotics.ucv.ro/members.php?id=11. Dl. Ionuţ Reşceanu poate fi contactat via resceanu[at]robotics[.]ucv[.]ro şi +40-(0)251-436999.