Despre noi Despre noi
Sef lucrari doctor inginer

Camelia Adela Maican

Departamentul de Automatica, Electronica si Mecatronica
Cabinet: 208
Tel: 0251-435724 / 158
e-mail: camelia@automation.ucv.ro

Despre

      D-na Camelia Adela Maican este Şef lucrări dr. ing în Catedra de Automatică la Universitatea din Craiova. A absolvit Facultatea de Electrotehnică a Universităţii din Craiova în 1997 cu titlul de inginer în profilul energetic din cadrul specializării centrale termoelectrice.
      Este doctor din 2009 în domeniul Automatică avându-l coordonator pe Prof. dr. ing. Mircea Ivănescu de la Universitatea din Craiova. În cadrul Facultăţii de Automatică, Calculatoare şi Electronică predă următoarele cursuri/seminarii: Procesare de documente, Aplicaţii internet, Managementul proiectelor.
      Activitatea sa de cercetare este concentrată în detecţia şi localizarea defectelor în sistemele energetice mari, conducerea proceselor industriale. Este autorul a peste 20 de articole ştiinţifice şi a 3 cărţi şi manuale. A participat în peste 4 de proiecte de cercetare naţionale: Modelarea, proiectarea şi implementarea unor algoritmi evoluati în sistemele de conducere distribuită utilizând conceptul de structură holonică; Algoritmi pentru detectia si localizarea defectelor in sistemele dinamice. Dezvoltarea de metode analitice pentru diagnosticarea asistata de calculator.


      D-na Camelia Adela Maican poate fi contactată via camelia[at]automation[.]ucv[.]ro.