Despre noi Despre noi
Sef lucrari doctor inginer

Catalin Constantin Cerbulescu

Departamentul de Automatica, Electronica si Mecatronica
Cabinet: E104
Tel: 0251 - 437.979/186
e-mail: ccerbulescu@electronics.ucv.ro

Despre

      Dl. Catalin Constatin Cerbulescu este s.l.dr.ing. în Electronica si Instrumentatie la Universitatea din Craiova. A absolvit Facultatea de Automatica, Calculatoare si Electronica în 1992 cu titlul de inginer în profilul Electric din cadrul specializării Automatica.
      Este doctor din 1999 în domeniul Inginerie Electronica si Telecomunicatii avându-l coordonator pe Radu Zaciu Universitatea Politehnica Bucuresti. În cadrul Facultăţii de Automatică, Calculatoare şi Electronică predă următoarele cursuri/seminarii Sisteme de Comunicatii, Electronica de Putere, Retele de Calculatoare, Baze de Date, Compresia si Codarea Semnalelor Audio Video. Activitatea sa de cercetare este concentrată în electronicii si semantic web. Este autorul a peste 40 de articole ştiinţifice şi a 2 cărţi. A brevetat ca si co-autor Invertor neautonom cu sarcină cuplată simetric, Circuit de comandă pentru invertor trifazat cu pauză de curent, Invertor trifazat hibrid cu tensiune de ieşire sintetică. A participat în peste 4 proiecte de cercetare naţionale şi internaţionale: E-COMMERCE SUPERMARKET SYSTEM, EUREKA Project 2754/2003, Studiu privind realizarea unui sistem de informatii publice in Municipiul Craiova.
      Un alt aspect semnficativ îl constituie colaborările şi activitatea în industrie Softexpert Craiova, 2001, Edulib Craiova, 2002, YkTys France 2002, Maps USA 2003.


      Informaţii suplimentare despre Catalin Constatin Cerbulescu pot fi găsite pe pagina sa web: http://electronics.ucv.ro/sistem/descriere_memb.php?id=58. Dl. Catalin Constatin Cerbulescu poate fi contactat via ccerbulescu[at]electronics[.]ucv[.]ro, +40.251.438198