Vizita la Continental Sibiu

In data de 12 martie, intervalul orar 13:00 - 15:00, studentii facultatii de A.C.E. (doar anii II si III de studiu) au posibilitatea sa participe la vizita in compania Continental din Sibiu. Numarul total de studenti care pot participa este 24. 

Din partea Continental, detaliile organizatorice le puteti regasi mai jos: 

  • Tool recrutare & premiere fidelitate
    • studentii interesati pot accesa urmatorul link pentru a-si trimite CV-urile si completa profilul personal pana la data vizitei saptamana viitoare. Este vorba de Kenexa, un tool smart de recrutare in Continental, singura modalitate prin care se poate aplica pentru internship, proiect de diploma sau job. Posterul Kenexa este disponibil aici.
    • primii 3 studenti care aplica pentru orice program Conti (internship, proiect de diploma sau job) prin acest tool Kenexa vor fi premiati. Premierea va avea loc cu ocazia vizitei in locatia Continental.
  • Programul de Internship Continental Sibiu
    • studentii pot identifica proiectele de internship propuse de Continental si detaliile necesare aici si aici.

 

Din partea facultatii A.C.E. : studentii interesati se vor inregistra la secretariatul facultatii A.C.E. pana la data de 10.03.2014, orele 12:00, depunand o copie a CV-ului personal (cea trimisa anterior, in format electronic, catre site-ul Kenexa al firmei Continental). Studentii care vor participa la vizita vor avea asupra lor carnetele de student vizate la zi!

 

Știri@UCV 03.03.2014