NetRom Software Academy 2024

În perioada 31 Octombrie – 12 Decembrie 2024, compania NetRom Software derulează, programul educațional complementar destinat studenților și absolvenților pasionați de tehnologie: NetRom Software Academy (NSA). Acesta este doar unul din programele educaționale special concepute pentru studenți de către NetRom Software în fiecare an.

 

Ce reprezintă NetRom Software Academy?

 

Aflat la cea de-a XII-a ediție, NSA este un eveniment ce se derulează la sediul companiei NetRom Software sub forma unor sesiuni săptămânale și se adresează tuturor studenților și absolvenților pasionați de tehnologie care doresc să își completeze cunoștințele cu experiența împărtășită de specialiștii noștri. Pe langă noțiuni teoretice și practice, participanții își vor forma o imagine de ansamblu asupra procesului de lucru și domeniului IT și vor vedea cum se desfașoară activitatea unei companii IT într-un ambient modern, prietenos și profesionist.

 

Cum te poți înscrie?

 

Detaliile ediției AI era in Software Development, le poți găsi pe pagina evenimentului și tot acolo te poți înscrie până pe 20 Octombrie !
Cele 7 sesiuni săptămânale sunt programate în fiecare joi în intervalul 15:00-17:00, în perioada 31 Octombrie – 12 Decembrie 2024 și participarea presupune prezența fizică la sediul NetRom Software din Craiova, Str. Caracal, Nr. 178.

 

Bineînțeles, dacă ai întrebări sau dorești să obții mai multe informații ne poți scrie pe: nsa@netrom.ro.

 

Te așteptăm!

Știri@UCV 11.10.2024