Înscrieri NetRom {Summer} Camp (Practică) și NetRom Internship Program

NetRom Software îți propune pentru vara aceasta 2 programe marca #NetRom4Students, o oportunitate pentru a-ți dezvolta abilitățile profesionale într-un mediu dinamic și captivant: NetRom {Summer} Camp și NetRom Internship Program.

 

 

Calendarul evenimentelor:

Perioada de înscriere: 3 Aprilie – 30 Aprilie 2024. Aplică acum accesând formularul disponibil pe pagina noastră: https://www.netromsoftware.ro/inscriere-practica-internship/.

Selecția participanților: 13 Mai – 7 Iunie 2024. Pentru a asigura o experiență de învățare de calitate, vom avea un proces riguros de selecție care include un test online și un interviu cu unul dintre colegii noștri.

Derularea programului NetRom {Summer} Camp (Practică): 25 Iunie – 12 Iulie 2024.

Derularea programului NetRom Internship Program: 12 August – 6 Septembrie 2024.

 

Cui se adresează?

Programele sunt deschise tuturor studenților de la facultăți de profil, începând cu anul II, III sau IV, care:

  • au cunoștințe de bază în OOP, algoritmi și baze de date;
  • au cunoștințe despre o tehnologie la alegere (Java, C#, C++, PHP);
    • doresc să investească timp în dezvoltarea cunoștințelor lor teoretice și practice.

 

Ce înseamnă NetRom {Summer} Camp (Practică)?

NetRom {Summer} Camp este mai mult decât un simplu stagiu de practică - este o experiență care îți va deschide noi orizonturi în domeniul IT. Alătură-te nouă pentru a lucra alături de mentorii noștri experimentați și pentru a rezolva probleme reale, folosind cele mai noi tehnologii într-un proiect individual pe care ți-l poți adăuga în portofoliu.

Programul se desfășoară la sediul nostru din Craiova pe parcursul a trei săptămâni, în cadrul a trei sesiuni săptămânale cu durata medie de 3 ore fiecare.

 

Așadar, dacă ești pasionat de programare și dorești să cunoști mai bine lumea profesionistă a IT-ului, aceasta este o oportunitate pe care nu ar trebui să o ratezi!

 

 

De ce NetRom Internship Program?

Pentru că este un program autentic de învățare!

Practic, te invităm să dai join echipei #teamnetrom din Craiova, remunerat full-time, timp de o lună. Vei lucra pe un proiect complet, conceput special pentru programul de Internship. Mai multe echipe, fiecare ghidată de un mentor experimentat NetRom, vor lucra împreună la module diferite ale aceleiași soluții software. Tehnic, vei parcurge toate stagiile unui proiect și vei experimenta un carusel întreg de tehnologii.

 

Te așteptăm să faci parte din echipa noastră și să te implici într-o experiență de învățare captivantă și interactivă penru a avea o imagine clară asupra modului în care se desfășoară activitățile într-o companie de top din Craiova și Timișoara.

Știri@UCV 22.04.2024