Unbreakable Romania 2021

 

UNbreakable Romania, concursul national de securitate cibernetica pentru liceeni si studenti, continua in 2021 cu editia de toamna - iarna. Aproape 400 de tineri pasionati de securitate cibernetica din toata tara au raspuns acestei noi provocari si s-au inscris in program.

 

Participarea este gratuita pentru ca un numar cat mai mare de elevi si studenti sa aiba sansa sa faca parte din noua generatie de hackeri etici capabila sa combata amenintarile informatice. 

 

Inregistrarile sunt deschise pana la inceputul lunii decembrie: https://unbreakable.ro/inregistrare.

 

Competitia este organizata de Bit Sentinel impreuna cu Orange Romania si se va desfasura pe platforma tehnica educationala CyberEDU.ro. Acest sezon se va axa pe importanta cunostintelor de securitate cibernetica in domenii vitale functionarii unei societati, precum telecom, energie, banking, industria petroliera sau chiar sistemul medical.  

 

Etapa de pregatire se apropie! 

28 Octombrie 2021 marcheaza debutul oficial al etapei de pregatire, cu o sesiune speciala de prezentari sustinuta de specialisti cunoscuti din industrie. Ii vom avea alaturi de noi pe Dan Cimpean, Director Interimar al Directoratului National de Securitate Cibernetica, Anton Rog, Seful Centrului National Cyberint, Ioan Constantin, Cyber Security Expert la Orange Romania, Andrei Avadanei, CEO Bit Sentinel, si Florina Dumitrache, CEO CyberEDU.

 

Apoi, in toata luna noiembrie, experti din industrie vor sustine webinarii pe subiecte ca tehnologia operationala, securitate operationala, GPU malware, criptografie, exploatarea vulnerabilitatilor web si multe altele. Momentul decisiv va fi la inceputul lunii decembrie cand vor incepe cele doua etape de concurs: competitia individuala (3-5 decembrie) si competitia pe echipe (10-12 decembrie). 

 

Va invitam sa sustineti tanara generatie in procesul de invatare si sa ii incurajati sa participe activ in initiative ca UNbreakable Romania in care pot creste si pot dezvolta capabilitati digitale! Am pregatit un scurt text si un vizual pe care le puteti distribui catre elevi si studenti pe canalele dedicate de comunicare, inclusiv in social media:

 

In cateva zile incepe etapa de pregatire pentru UNbreakable Romania, cel mai intens program de securitate cibernetica din tara. Concursul va avea loc pe platforma tehnica educationala CyberEDU.

 

Iata calendarul activitatilor:

 

28 octombrie | start etapa de pregatire

3-5 decembrie | concursul individual

10-12 decembrie | competitia pe echipe

15 decembrie | raport individual de performanta

 

Inregistrarea este gratuita si se face pe site-ul oficial: https://unbreakable.ro/inregistrare

Știri@UCV 27.10.2021