Începutul anului universitar 2021/2022 @F.A.C.E.

Dragi studenți,

 

Începem un nou an universitar în aceleași condiții dificile din punct de vedere al riscului pentru sănătatea publică, cu cele din anul universitar anterior. În urma analizei tuturor aspectelor actuale care țin de siguranța Dvs. și a corpului didactic implicat în actul educațional, s-a luat decizia ca toate activitățile didactice din facultatea noastră să înceapa în regim on-line.

 

Nutrim speranța ca lucrurile să se îmbunătățească și să ne putem vedea cât mai curând față în față. Totodată, dorim să urăm bun venit în comunitatea academică a Facultății de Automatică, Calculatoare și Electronică, celor peste 400 de noi studenți înmatriculați în acest an, la domeniile de studii de licență, masterat și de doctorat.

 

În acest sens, invităm studenții de anul I, vineri 01.10.2021, ora 14.00, la o întâlnire în mediul on-line, în cadrul căreia vor face cunoștință cu tutorii anului I, cu conducerea facultății și vor primi primele sfaturi privind activitatea din perioada imediat următoare. Invitațiile la acest eveniment vor fi transmise pe adresele de e-mail instituționale ale noilor studenți, acolo unde vor fi furnizate și toate informațiile necesare pentru această întâlnire.

 

Dorim tuturor studenților noștri putere de muncă, sănătate și un an universitar cu multe realizări!

 

Conducerea Facultății de Automatică, Calculatoare și Electronică.

Știri@UCV 30.09.2021