Oportunități de angajare @Kautex Craiova

Noi, la Kautex, suntem în permanentă căutare de noi talente dornice să înceapă o carieră în ingineria. Suntem parte a grupului Textron, care are numeroase arii de activitate precum segmentul aviatic (elicopterele Bell sau avioanele Cessna), segmentul financiar și segmentul industrial (din care facem parte). În prezent, suntem în căutare de noi colegi în următoarele departamente: Internship/Trainee Program, Internship/KDP Design Engineer, Product Engineer/Mechanical Component Engineer, Design Engineer.

 

Fondată în 1935, Kautex a devenit rapid un pionier în domeniul prelucrării polimerilor. Astăzi, suntem un furnizor de top 100 pentru producătorii de automobile la nivel mondial, producând sisteme de combustibil din plastic, sisteme de vizibilitate clară și piese turnate, pe lângă ambalajele industrial. Suntem prezenți în 14 țări cu aproximativ 32 de fabrici. Pe plan local, Kautex se află în cadrul platformei Ford Craiova de 10 ani, producând rezervoare de combustibil și canistre de carbon pentru trei clienți principali: Ford, Fiat și BMW.

 

În prezent, compania noastră are două programe destinate studențiilor de la licență, master și proaspăt absolvențiilor, astfel :

 

  1. Internship, cu o durată cuprinsă între 1 si 3 luni și o normă de 6 ore/zi
  2. KDP, cu o durată de 2 ani și o normă de 8 ore/zi

 

În atasamentul prezentului mail regasiți o prezentare a programelor destinate studențiilor sau proaspăt absolvențiilor ce conține si o adresa de contact unde se pot trimite recomandări, se pot solicita informații suplimentare sau se pot incărca CV-uri. Puțeti distribui acest atașament studențiilor interesați.

 

Pentru specificul posturilor disponibile din cadrul companiei noastre puteti  accesa urmatoarele linkuri :

 

Internship/Trainee Program

https://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/paid-internship-trainee-program-kautex-craiova/1394613

 

Internship/KDP Design Engineer

https://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/internship-kdp-design-engineer/1394608

 

Product Engineer/Mechanical Component Engineer

https://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/mechanical-component-engineer/1394606

 

Design Engineer

https://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/associate-design-engineer-designer-m-f/1394607

 

 

Pentru mai multe detalii, vă invităm să transmiteți un mesaj la adresa <andrada.branetu@kautex.textron.com>.

Oferte@UCV 11.06.2021