Bursele Telekom ediția a II-a/2020

Compania Telekom se implică în educarea tinerei generații prin programul Bursele Telekom, burse care sunt orientate către studenții din anul I. Detalii și calendarul concursului sunt disponibile la adresa https://www.burseletelekom.ro/


TELEKOM Romania se implică în formarea tinerei generaţii, în susţinerea educaţiei şi a performanţei. Programul Bursele Telekom intenţionează să identifice tineri cu potenţial de lideri, pasionaţi de domeniul pe care şi l-au ales pentru studii, cu rezultate şcolare foarte bune şi obiective de carieră foarte bine stabilite, care s-au făcut remarcaţi prin proiecte extracurriculare şi activităţi de voluntariat.

Programul de responsabilitate socială Bursele Telekom este organizat în 2020 sub forma unui concurs de burse care se adresează tinerilor studenţi admişi într-o instituţie de învăţământ superior de stat din România, acreditată, categoria “fără plată” sau “cu plată”, la zi, indiferent de profil, în anul I de studiu, la urmatoarele specializări: automatică și calculatoare, informatică, cibernetică, matematică, inginerie electrică, electronică, telecomunicații și tehnologia informației.

Știri@UCV 02.11.2020