Actualizare măsuri de prevenție împotriva COVID-19

În urma ședinței din data de 9.03.2020, Consiliul de Administrație al Universității din Craiova a stabilit ca perioada de autoizolare la domiciliu să se prelungească cu încă 14 zile, adică 28 de zile de la intrarea în țară, pentru studenți și personalul didactic și auxiliar revenit în țară din zonele cu risc.

 

În acest sens, vă rugăm să comunicați persoanelor aflate în auto-izolare la domiciliu decizia de prelungire a perioadei, urmând ca până la expirarea termenului să vă informăm asupra documentelor necesare revenirii în colectivitate.

 

Activitățile neefectuate în perioadele de auto-izolare vor fi recuperate după un program ce va fi aprobat de Consiliul de Administrație al Universității din Craiova.


De asemenea, pentru a preveni răspândirea virusului se suspendă deplasările externe până la 31.03.2020. Situațiile speciale vor fi analizate de către Consiliul de Administrație al Universității din Craiova.

 

Vă rugăm să verificați actualizarea zonelor cu risc la următoarele adrese:
http://www.mae.ro/node/51759 Și

https://www.cnscbt.ro/index.php/1440-lista-zonelor-cu-transmitere-comunitara-extinsa-si-a-altor-zone-afectate-de-covid-19

și Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile

https://www.cnscbt.ro/index.php/situatia-la-nivel-global-actualizata-zilnic/1480-situatie-infectii-coronavirus-covid-19-09-03-2020/file.

Știri@UCV 10.03.2020