Google Hash Code 2009 @Craiova

Google organizeaza prin intermediul comunitatilor locale de developeri (GDG)  si cu suportul mediului academic un concurs de programare pe echipe, intitulat Google Hash Code. Aceste echipe pot fi formate din  minim doua pana la patru persoane - studenti si/sau absolventi.

 
Concursul are loc in 2 etape, o runda de calificare pe data de 28 februarie 2019 si una finala, la sediul Google din Dublin, pe data de 27 aprilie 2019.
 
Pentru prima runda se organizeaza hub-uri (predominant in cadrul mediilor academice) din cadru carora vor participa una sau mai multe echipe. Problemele vor fi primite online - enunt problema + fisiere de intrare, iar solutiile se vor depune tot online sub forma unor fisiere de iesire, in concluzie nu va conta prea mult limbajul de programare folosit (C++, C#, Java, PHP, Python).
 
Site-ul oficial al competitiei este urmatorul:
https://codingcompetitions.withgoogle.com/hashcode
iar lista cu locatiile hub-urilor deja inscrise in concurs o gasiti aici:
https://codingcompetitions.withgoogle.com/hashcode/hubs
Modele de probleme date in anii anteriori:
https://codingcompetitions.withgoogle.com/hashcode/archive

Din partea comunitatii locale de developeri Google (https://www.meetup.com/gdg-craiova/) vor participa ca organizatori urmatorii:
- Daniel Ianosi (IT SIX)
- Sabin Iliescu (IQUEST)
- Andreea Popescu (IQUEST)
- Irina Stefan (EMAG)
- Sergiu Boboc (D&S GLOBAL SOLUTIONS)
 
Astfel, va asteptam pe  data de 28 februarie 2019 ora 19:00 sa paricipati la competitia Google Hash Code din hub-ul organizat la Facultatea de Automatica, Calculatoare si Electronica. Se vor oferi premii primelor echipe clasate participante din hub si din partea Caphyon, Scolii Informale de IT si GDG Craiova.
 
SUCCES!

Știri@UCV 05.02.2019