Burse private pentru studentii A.C.E.

În parteneriat cu companiile craiovene Caphyon si NetRom, Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică anunță continuarea proiectului ”Burse private de performanța în PCA – Programarea Calculatoarelor si Algoritmica” și extinderea acestuia cu proiectul “Burse private pentru dezvoltarea de proiecte in parteneriat ACE-NetRom-Caphyon”, în condițiile legii 376/2004.

 

Conform contractului de acordare a burselor private ce va fi semnat de reprezentanți ai companiilor sus-menționate și de catre studentul beneficiar și avizat de catre Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică a Universitații din Craiova, companiile partenere oferă patru burse PCA si două burse pentru proiecte in parteneriat ACE-NetRom-Caphyon. Selectarea studentilor se va face în primul rând pe baza rezultatelor obținute în cadrul concursurilor profesionale pentru bursele PCA si pe baza propunerilor de proiect in parteneriat. O echipă formată din reprezentanți ai facultații și ai celor două companii locale va monitoriza studenții bursieri pe parcursul întregului proces de acordare a burselor. Studenții bursieri vor trebui sa mențina un parcurs profesional și academic foarte bun pe parcursul anului universitar (sa aiba media peste 8.00, sa fie integraliști sau sa nu aiba mai mult de două restante, sa participe la toate formele de pregatire pentru concursuri și la concursurile de programare.

 

Pentru detalii referitoare la cuantumul burselor, selecția bursierilor, drepturile și obligațiile acestora, studenții interesați sunt invitați în Sala S2 în data de 17.05.2017, ora 16:00. Studenții interesați sunt invitați sa trimita CV (format europass) și scrisoare de intenție d-lui conf. dr. ing. Cristian Mihaescu (mihaescu@software.ucv.ro), pâna la data de 31.05.2017. Rezultatele concursului vor fi anunțate pâna pe 16 iunie 2017, prima etapa de monitorizare a îndeplinirii condițiilor de bursa și încheierea contractelor se vor derula între 26-30 iunie, iar perioada de acordare a burselor va fi iulie 2017 – iunie 2018.

Știri@UCV 10.05.2017