Zilele Studentului Electronist la U.T. Gh. Asachi Iasi

Între 23.04.2015 - 29.04.2015, Liga Studentilor Electronisti din Iasi organizeaza proiectul “ ZSE - Zilele Studentului Electronist”,proiect care a devenit traditie in facultate , organizandu-se an de an în ultimii 3 ani. Acest proiect se realizeaza in colaborare cu Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, si Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi si companii de profil tehnic din Romania.


Proiectul cuprinde:

  • Prezentări de companii;
  • Training de baze de date;
  • Concurs national „ PCB: Testare și Verificare”;
  • Concurs national „ Mihai Konteschweller”;
  • Întâlnire Alumni LS ETC;
  • Student pentru o zi;
  • Concurs national „Circuite electronice si aplicatii" - Laurentiu Turic.

 

    In cadrul acestui eveniment se desfasoara si doua concursuri nationale si anume "PCB Testare si Verificare" si "Circuite electronice si aplicatii" - Laurentiu Turic.
   Concursul national "Circuite electronice si aplicatii" - Laurentiu Turic se va desfasura pe data de 25 aprilie si va cuprinde 2 categorii, una pentru studentii de anul 1, iar a doua categorie se adreseaza studentilor din anul 2,3,4. Cei de anul 1 vor trebui sa implementeze un circuit selectat de comisie iar cei din an mai mare vor avea un test teoretic cu intrebari din materia studiata de acestea la SCS, respectiv CIA. Mai multe detalii despre acest concurs aveti pe site-ul : http://www.liga-etc.ro/concurs-national-circuite-electronice-si-aplicatii-laurentiu-turic/ site pe care va puteti si inscrie.
    Concursul national "PCB: Testare si verificare" se va desfasura pe data de 29 aprilie si necesita cunostinte minime in domeniul proiectarii asistate pe calculator a modulelor electronice. Mai multe detalii despre acest concurs aveti pe site-ul: http://www.liga-etc.ro/concurs-national-pcb-testare-si-verificare/ site pe care va puteti si inscrie.

Știri@UCV 20.04.2015