Concursul de programare Code Golf

NetRom Code Golf este un concurs de programare ce își propune să stimuleze gândirea creativă în rândul tinerilor concurenți ce au de implementat soluțiile a 2 probleme, folosind limbajul C++. 

 

Încurajăm participarea tuturor și vă invităm să vizitați pagina dedicată concursului: https://codegolf.netromsoftware.ro/contest/10, unde se regăsesc toate detaliile necesare, precum și linkul către pagina de înscriere începând cu 1 Aprilie.

Runda de calificare va fi deschisă în perioada 1 – 14 Aprilie, iar finala se va desfășura fizic, la sediile companiei din Craiova și Timișoara, pe 20 Aprilie.

Până atunci, vă puteți familiariza cu platforma și vă puteți “antrena” cu problemele ediției anterioare: https://codegolf.netromsoftware.ro/contest/2

 

Participarea în runda de calificare este interactivă, 100% online, având posibilitatea de a vă valida soluțiile în timp real, pe platforma dedicată evenimentului.

Totodată, veți avea ocazia să interacționați cu organizatorii pe tot parcursul concursului, aceștia răspunzându-vă intrebărilor voastre, pe canalul Discord dedicat, #4Students: https://discord.com/invite/xZj32G5AKj.  

 

Pentru noutăți în timp real, vă invităm pe pagina noastră de Facebook sau pe cea de Instagram, precum și website-ul companiei: https://www.netromsoftware.ro .

 

Pentru orice întrebări sau mai multe informații, vă stăm oricând la dispoziție pe e-mail: salut@netrom.ro  sau la telefon.

Știri@UCV 01.04.2024