Oportunitate de angajare la 3i Automatizări și Telecomunicații

1. Având în vedere stadiul lucrărilor la fabrica de pâine care se construiește la Cârcea, în perioada următoare se vor instala și pune în funcțiune liniile de producție și echipamentele de comandă-control aferente, dorim să angajăm minim 2 (două) persoane care participând la aceste activități de instalare împreună cu cei care le furnizează, le pun în funcțiune și asigură ulterior garanția echipamentelor, să dobândească cunoștiințele necesare ca ulterior să poată interveni la eventuale defecțiuni pentru rezolvarea lor și să poată să ia legătura, dacă este necesar, cu firma instalatoare (care nu este din Craiova). Considerăm că este o oportunitate pentru startul unei activități care asigură stabilitatea locului de muncă și satisfacții financiare.          

 

2. Tineri studenți sau absolvenți ai Facultății de Automatică, Calculatoare și Electronică sunt invitați să facă parte din colectivul unei importante companii de IT&TC din Craiova cunoscută în domeniu de peste 30 de ani: http://3iat.ro/ce-oferim.php

 

Coordonate de contact și detalii suplimentare se pot obține de la dl. George Presură, e-mail: <george@3iat.ro>, telefon: +40 (722) 537 933.

Știri@UCV 19.06.2023