Vaccinarea între mituri și adevăr

Stimati reprezentanti ai mediului universitar din Romania,

 

In contextul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19 si pentru a veni in sprijinul informarii corecte a populatiei, pe baze stiintifice, Societatea Academica din Romania lanseaza seria evenimentelor "Vaccinarea - Intre mituri si adevar". Primul astfel de eveniment va avea loc luni, 18 octombrie, incepand cu orele 19:00, si am fi extrem de recunoscatori daca ati accepta rugamintea noastra de a ne sprijini cu diseminarea evenimentului in randul studentilor si comunitatii academice, precum si pe pagina dvs. de Facebook.

 

Link-ul evenimentului online, pe care am aprecia daca l-ati distribui:

https://www.facebook.com/events/261724995964977?ref=newsfeed

Continutul anuntului pe care va adresam rugamintea sa il transmiteti studentilor:

Provoaca vaccinul infertilitate? De ce trebuie sa ne vaccinam? Daca ne vaccinam, ii infectam pe ceilalti? Sunt tanar, de ce ar trebui sa ma vaccinez? Este COVID doar o simpla raceala? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile sau curiozitaile care exista in ultimul timp in spatiul public.

Din dorinta de a facilita informarea corecta a populatiei, Societatea Academica din Romania lanseaza seria evenimentelor "Vaccinarea – intre mituri si adevar". Daca si tu ti-ai pus intrebarile acestea sau, pur si simplu, vrei sa afli mai multe despre vaccinarea impotriva COVID-19, te asteptam la prima editie a sesiunii noastre de informare, pe 18 octombrie (luni), incepand cu ora 19.

Puteti participa la eveniment prin platforma Zoom sau urmarind, in direct, pe pagina noastra de Facebook (https://www.facebook.com/events/261724995964977?ref=newsfeed ). In ambele situatii, aveti posibilitate de a adresa intrebari invitatilor nostri.

Evenimentul se adreseaza studentilor, elevilor, parintilor, profesioniStilor din sanatate, precum si tuturor cetatenilor interesati sa se informeze corect, din surse abilitate, cu privire la imunizarea prin vaccinare. Ne vor fi alaturi, pentru a raspunde intrebarilor dvs.:

- Dr. Irina Strambu, medic primar pneumolog (Institutul National de Pneumoftiziologie “Marius Nasta”) si conf.univ. la Universitatea de Medicina "Carol Davila";
- Dr. Gabriel Diaconu, director medical al centrului MindCare

Persoanele care doresc sa participe prin platforma Zoom sunt rugate sa completeze formularul atasat, link-ul de acces fiind transmis automat prin e-mail: Persoanele care doresc să participe prin platforma Zoom sunt rugate să completeze formularul atașat, link-ul de acces fiind transmis automat prin e-mail, https://us02web.zoom.us/.../tZIpd-GurTouGdUuTjR5S sau

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIpd-GurTouGdUuTjR5S_oLXeKcdEJIUEL5?fbclid=IwAR0EnHCrqEvcjNvIpbBOCP3aVhUtP8RljEhbVp59temAs-21Xw02IzisJFw

 

Multumindu-va pentru sprijinul acordat, cu deosebita consideratie,

--
Constantin-Alexandru Manda
Societatea Academica din Romania
Coordonator proiecte

T: +40 732 094 664
E: alexandru.manda@sar.org.ro

Știri@UCV 15.10.2021