Alegeri reprezentanti studenti in Consiliul Facultatii

In atentia studentilor facultatii de Automatica, Calculatoare si Electronica:

 

Referitor la alegerea reprezentantilor in Consiliul Facultatii de Automatica, Calculatoare si Electronica, facem urmatoarele precizari:

 

1) Studentii au alocate 4 (patru) locuri in Consiliul facultatii. Studentii cu drept de vot sunt cei din lista electorala afisata pe site-ul facultatii. Candidatii vor aparea pe buletinul de vot intr-un tabel distinct, in ordine alfabetica. Alegerea se face prin aplicarea stampilei in dreptul candidatului dorit, cu incadrarea in campul alocat. Daca se aplica mai mult de 4 stampile atunci votul se anuleaza.

 

2) Daca prezenta la vot, la primul tur din 13 ianuarie 2020, va fi de cel putin doua treimi din numarul persoanelor cu drept de vot atunci alegerile sunt valide. Daca prezenta la vot, la primul tur din 13 ianuarie, nu va fi de cel putin doua treimi din numarul persoanelor cu drept de vot, atunci alegerile nu sunt valide si se vor reprograma miercuri 15 ianuarie 2020. La al doilea tur, alegerile se valideaza indiferent de numarul persoanelor care se prezinta la vot.

 

3) Au drept de vot 1752 de studenti.

 

4) Programul sectiei de votare este de la 09.00 la 18.00, luni 13 ianuarie 2020, in Sala de consiliu a facultatii, etajul 1, Blvd. Decebal 107, Craiova. In ipoteza organizarii unui al doilea tur, programul este tot de la 09.00 la 18.00, miercuri 15 ianuarie 2020, dar in Secretariatul facultatii, la etajul 2, Blvd. Decebal 107, Craiova.

 

5) Pentru exercitarea dreptului de vot este obligatorie prezentarea cartii de identitate sau a pasaportului.

 

Lista studentilor cu drept de vot este disponibila aici, iar lista cu candidatii inscrisi pentru alegeri se gaseste aici.

 

Metodologia pentru alegerea Consiliilor facultatilor se gaseste la adresa web: aici.

Informații despre alegeri se pot regasi pe pagina web a universitatii: aici.

Știri@UCV 10.01.2020