Întâlnire cu compania Hella din Craiova

Sloganul HELLA este Technology with vision.

Pentru că ceea ce facem noi în fiecare zi este să ne imaginăm viitorul și să-l clădim împreună. Dorim să împărtășim acest fel de a gândi cu tinerii interesați să contribuie la schimbarea în bine în industria automotive.

În această toamnă, pornim trei proiecte de interes pentru studenți:

1. Embedded Software Academy
Programul este dedicat studenților în ultimul an de facultate, care dețin cunoștințe fundamentale în domeniu și își doresc să se angajeze la final de program.

La sediul HELLA Technical Center Craiova, vom organiza întâlniri timp de două luni, în cadrul cărora specialiștii HELLA vor împărtăși cunoștințe din universal embedded.

 

2. Diploma Project
Colaborăm cu trei studenți pentru ca proiectele lor de diplomă să corespundă cu trendurile din industria automotive și să fie cât mai practice.
HELLA oferă echipamente necesare și un mentor pentru realizarea proiectului. De asemenea, pentru munca de cercetare realizată în echipa noastră, studenții vor beneficia de contract de muncă.

3. Step Ahead Contest
Așteptăm cu interes înscrierile pasionaților de lumea embedded pentru un concurs care promovează creativitatea studenților. Locul de desfășurare este Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică, iar evenimentul este planificat la sfârșitul lunii noiembrie. Acordăm premii echipei câștigătoare și suntem deschiși să discutăm și posibilitatea de angajare.

Pentru detalii despre cele de mai sus vă așteptăm în 16 octombrie 2019, orele 16:00-17:30, în Aula Constantin Belea, Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova.

 

Calendarul tuturor întâlnirilor cu firmele partenere ale Facultății de A.C.E. este disponibil aici.

Știri@UCV 14.10.2019