Concurs internațional de programare Catalysts 2018

Catalysts Coding Contest este un concurs internațional de programare organizat de firma româno-austriacă Catalysts Software.

 

Anul acesta CCC va avea loc în data de 16 noiembrie 2018 în 26 de locații în 15 țări: România, Republica Moldova, Austria, Germania, Franța, Spania, Italia, Belgia, Croația, Serbia, Belarus, Egipt, Africa de Sud și Kenya. 

 

Participarea este gratuită și deschisă tuturor indiferent de vârstă, educație sau profesie. Se poate participa individual sau în echipe de 2 sau maxim 3 persoane.

 

Exercițiul ambelor concursuri constă într-un algoritm organizat pe 7 nivele ce poate fi rezolvat folosind orice limbaj de programare. Singura diferență este că exercițiul la Mobile Contest va fi axat pe mobile development și va necesita cunoștiințe corespunzătoare.

 

Toate exercițiile din concursurile ultimilor 10 ani pot fi accesate pe platforma Catcoder: https://catcoder.codingcontest.org

Astfel oricine își poate forma o idee despre caracterul concursului. Ne puteți găsi aici pentru înregistrare și participare.

 

NOTA BENE: studenții Facultății de Automatică, Calculatoare și Electronică care s-au înregistrat ca participanți la concurs sunt invitați să meargă vineri 16.11.2018 începând cu ora 14:00 la sediul central al Universității din Craiova, str. A.I. Cuza 13, la laboratoarele de la parter ale Dept. de Informatică din cadrul Facultății de Științe. Concursul începe la orele 15:00 și dureaza 4 ore. Premierea se va face imediat dupa sfârșitul concursului.

 

MODIFICĂRI ALE OREI DE ÎNCEPERE A CONCURSULUI VOR FI ANUNȚATE PE ACEST SITE!

Știri@UCV 06.11.2018