Concert caritabil „Dăruiește din inima ta”

Vă invităm la concertul caritabil „Dăruiește din inima ta”, pe 7 dec. 2017, ora 19.00, la Aula Alexandru Buia, Str. Libertății, nr. 19, Craiova (Facultatea de Agronomie)!
 
Vor concerta trupele de muzică folk-pop&rock: Old School Band, The Wheels, 7fix si corul de copii May Lily, muzicieni cu inima bună, prieteni dragi, mereu dispuși să întindă o mână de ajutor. Jos palaria!
 
Prețul biletului-donație este de 40 lei. Pentru bilete, sunați la tel.: 0741.969.631, Centrul de Limbi Străine May Lily, Str. Gheorghe Doja, nr. 2A, etaj 3, Craiova. 
 
Concertul este dedicat lui Mihnea Andrei Diaconu, în vârstă de 7 ani, care suferă de leucemie acută limfoblastică cu celule T și familiei sale greu încercate, cu scopul de a oferi un suport moral, medical și financiar, menit să crească șansele de vindecare ale copilului. 
 
Dorim, totodată, să transmitem un mesaj de încurajare pentru a  dona sânge și a arăta mai multă înțelegere față de persoanele bolnave de cancer, întrucât suportul primit de către aceștia din partea familiei, apropiaților și comunității reprezintă un factor vital pentru vindecare, alături de tratament. 
 
Mihnea Andrei Diaconu este internat din luna iulie 2017 în cadrul Insitutului Clinic Fundeni București, unde face un tratat cu citostatice. În situația în care chimioterapia nu va conduce la o vindecare, se va impune transplantul de măduvă, care, în străinătate, presupune costuri de peste 100.000 euro.
 
Singura fabrică de sânge este inima!
 
Pentru a dona sânge, e nevoie să mergeți la Centrul de Transfuzie Sanguină Craiova, de pe Lângă Spitalul Clinic de Urgență Craiova, Str. Tabaci, nr. 1 și să menționați că donația este pentru „Diaconu Mihnea Andrei, 7 ani, Institutul Clinic Fundeni, Secția Clinică Pediatrie 2, medic: conf. univ. dr. Anca Coliță”.
 
Cei care doresc să îl ajute şi financiar pe Mihnea o pot face donând în contul: RO30INGB0000999906587641, Titular: Diaconu Matei. Detalii plată: „Donaţie pentru Diaconu Mihnea Andrei”.
 
Vă așteptăm!
 
„Fiecare să dea după cum a hotărât în inima lui nu cu părere de rău, sau de silă, căci pe cine dă cu bucurie, îl iubeşte Dumnezeu” (2 Corinteni 9:6-7)
 
Concertul caritabil „Dăruiește din inima ta!”
 
Organizatori:
Masterul Dezvoltare comunitară și integrare europeană al Facultății de Științe Sociale, Universitatea din Craiova
Asociația ECCD/Centrul de Limbi Străine May Lily
Asociația „Devotament și încredere”
 
Parteneri:
Centrul de Transfuzie Sanguină Craiova
Gazeta de Sud
TVR Craiova
Oltenia 24
Locul de joacă Bebeti
Baza tenis câmp DistSport
KMP - Service și echipamente de birotică

Știri@UCV 28.11.2017