Catalysts Coding Contest 2017 - locatie si organizare

 

Catalysts Coding Contest și Mobile Contest sunt 2 concursuri de programare internatioanle oragnizate de firma de IT româno-austriacă Catalysts Software.

 

Anul acesta CCC și CMC vor avea loc în 26 de locații în 15 țări: România, Republica Moldova, Austria, Germania, Franța, Spania, Italia, Belgia, Croația, Serbia, Belarus, Egipt, Africa de Sud și Kenya. 

 

Participarea este gratuită și deschisă tuturor indiferent de vârstă, educație sau profesie. Se poate participa individual sau în echipe de 2 sau maxim 3 persoane.

 

Exercițiul ambelor concursuri constă într-un algoritm organizat pe 7 nivele ce poate fi rezolvat folosind orice limbaj de programare. Singura diferență este că exercițiul la Mobile Contest va fi axat pe mobile development și va necesita cunoștiințe corespunzătoare.

 

Toate exercițiile din concursurile ultimilor 10 ani pot fi accesate pe platforma Catcoder: https://catcoder.codingcontest.org

Astfel oricine își poate forma o idee despre caracterul concursului. Ne puteti gasi si pe FB: aici. Detalii suplimentare in poster si flyer.

 

NOTA BENE: studentii Facultatii de Automatica, Calculatoare si Electronica care s-au inregistrat ca participanti la concurs sunt invitati sa mearga vineri 20.10.2017 incepand cu ora 14:00 la sediul central al Universitatii din Craiova, str. A.I. Cuza 13, la laboratoarele de la parter ale Dept. de Informatica din cadrul Facultatii de Stiinte. Concursul incepe la orele 15:00 si dureaza 4 ore. Premierea se va face imediat dupa sfarsitul concursului.

Știri@UCV 12.10.2017