Intalnire cu compania NetRom Software

În data de miercuri 11 octombrie 2017, între orele 16:00 și 18:00, în Aula Constantin BELEA,compania NetRom Softwareo companie cu tradiţie ce activează în domeniul IT din Craiova, vine să discute cu studenții Facultății de Automatică, Calculatoare și Electronică despre oportunități de angajare, stagii de practică, internship-uri, burse private și programe educaționale noi.

 

Mai mult decât atât, la început de an universitar, NetRom Software lansează NetRom Software Academy, ediția a VI-a, unul din cei 4 piloni ai programului educațional organizat pentru studenți. 

 

De ce Software Academy@NetRom? 

Îți vei completa cunoștințele teoretice dobândite în timpul orelor de curs, aflând de la specialiştii NetRom tot ce este nou în materie de tehnologii: Xamarin, tehnologii WEB înglobate în framework-ul Ionic si conceptul Single Page Application (SPA). Îți vei forma o imagine asupra procesului de lucru şi a domeniului IT. Vei interacționa cu o companie profesionistă ce activează în domeniul IT din Craiova. 

 

Cum te poți înscrie

Editia a VI-a a programului NetRom Software Academy se va derula sub forma a 7 sesiuni săptămânale, cu o durata medie de 2 ore, în perioada 23 Octombrie – 08 Decembrie, la sediul NetRom Software din Craiova, Str. Caracal, Nr. 178. 

Oricine este interesat se poate înscrie în perioada 2 – 15 Octombrie 2017, accesând următorul link: www.netromsoftware.ro/academy-registration.  
 

Mai multe informaţii se pot obţine de pe site-ul companiei NetRom www.netromsoftware.ro/academy sau pe e–mail: nsa2017@netrom.ro.   
 
* Nu se percep taxe de înscriere sau de participare. 
** Număr de locuri disponibile:15. 
*** Programarea sesiunilor se va face de comun acord cu participanţii. 

Știri@UCV 04.10.2017