Colaborare ACE - Kirchhoff

Joi 15 martie 2012, in Aula Constantin Belea a avut loc o intalnire intre studentii Facultatii de Automatica, Calculatoare si Electronica si reprezentatii firmei Kirchhoff Automotive Romania.

Kirchhoff Automotive constituie cea mai mare divizie a Kirchhoff - Gruppe, grup cu o vechime de peste 225 de ani, 42 de fabrici in 16 tări şi cu peste 10.000 de angajati. Kirchhoff Automotive a intrat pe piaţa producătorilor de componente auto din Romania prin realizarea unei investiţii de 15 milioane de euro intr-o noua fabrica, situată in incinta Ford de la Craiova. Kirchhoff Automotive Romania va realiza peste 30 de mari componente pentru caroseriile si sistemele auto.

Domnul Gabriel Porojan - director executiv operatiuni si doamna Alina Cernea - manager resurse umane, au trecut in revista dezvoltarea societatii si rolul sau in constructia de automobile la Craiova. Cu acest prilej oaspetii au prezentat programul APPRENTICESHIP KA Romania ce prevede oportunitatea angajării la firma si posibilitatea acordarii de burse private.

Studenții sau absolvenții care doresc să aplice pentru un contract de muncă pe durată limitată la Kirchhoff Automotive Romania și vor să afle condițiile pe care trebuie să le ?ndeplinească pot afla detalii aici.

.

Știri@UCV 16.03.2012