Admitere facultate 2020 - Simularea probei de matematică

Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică, în parteneriat cu Departamentul de Matematici Aplicate, organizează în data de 9 mai 2020, pentru elevii de liceu interesați, o simulare a lucrării scrise la matematică de la concursul de admitere la facultate.

 

Simularea lucrării scrise la matematică de la concursul de admitere la facultate va avea loc SÂMBĂTĂ, 9 mai 2020, și se va desfășura la sediul Facultății de Automatică, Calculatoare și Electronică (Blvd. Decebal 107, Craiova).

Pentru înscriere, candidaţii vor completa până joi, 7 mai 2020 (joi) următorul formular disponibil on-line aici.

 

Participarea la simulare este GRATUITĂ.

 

Lucrarea va începe la ora 9:00, iar timpul de lucru efectiv este de 3 ore. Subiectele vor avea aceeași structură cu cea a subiectelor de la examenul național de Bacalaureat, iar tematica probei este disponibilă aici.

 

Afișarea rezultatelor: duminică, 10 mai 2020.

 

Prin această simulare, candidații pot să își verifice/evalueze cunoștințele dobândite și să se familiarizeze cu atmosfera examenului de admitere din sesiunea iulie 2020.

Mai multe detalii privind simularea pot fi obținute contactând adresa de poștă electronică <simulare.mate at ucv.ro>.

 

Observaţii importante:

1. Accesul candidaţilor în sălile de examen se va face numai pe baza cărții de identitate (sau a pașaportului), în intervalul orar 8:00 - 8:30;

2. Candidaţii trebuie să aibă asupra lor stilou cu cerneală albastră sau pix cu pastă albastră și creion cu mină neagră;

3. Nu este permisă utilizarea calculatoarelor de buzunar sau a altor mijloace de calcul sau de comunicare;

4. Este interzisă intrarea în sala de examen cu telefoanele mobile;

5. Fiind o simulare, nu se vor admite contestații după afișarea rezultatelor.

Știri@UCV 04.03.2020