Zilele Tehnicii Studențești 2019

Organizaţia Studenţilor din Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică (O.S.A.C.E.) împreună cu Universitatea din Craiova, Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică din Craiova, Convenția Organizațiilor Studențești, Infrastructura de Cercetare în Științe Aplicate (INCESA) și Uniunea Națională a Studenților din România organizează Simpozionul național „Zilele Tehnicii Studenţeşti”, ediţia a XI-a.

„Zilele Tehnicii Studenţeşti” este un proiect naţional dezvoltat în permanență în urma evaluării rezultatelor obţinute la ediţiile anterioare, care se bazează pe prezentări şi comunicări ştiinţifice, competiții între echipe de elevi sau studenți și familiarizarea acestora cu tehnica de vârf.
„Zilele Tehnicii Studențești ediția a- XI-a” se va desfăsura în perioada 14 mai  – 17 mai 2019, în două etape:
- O sesiune (poster) de lucrări și referate de profil în domeniile Calculatoare și Tehnologia Informației, Ingineria Sistemelor, Inginerie Electronică și Tehnologii Informaționale, Mecatronică și Robotică, Bioinginerie și Biotehnologii, Mecanică, Inginerie Electrică. Sesiunile de lucrari sunt destinate studentilor, studentilor-doctoranzi precum și elevilor pasionati de aceste domenii;
- Două competiții dedicate Roboţilor mobili şi Sistemelor mecatronice (poster). Fiecare centru universitar se va prezenta cu o echipa de studenți/probă și 1-2 echipe de liceeni/probă; Totodata în cadrul acestor competiții vom avea și echipe de elevi care vor participa la o competiție similară destinată mediului preuniversitar.

Cele mai interesante lucrări și cele mai bune echipe vor fi premiate!
Pentru studenții din alte centre universitare, cazarea și masa sunt asigurate.

Înscrierile se desfășoară până la data de 05 mai 2019, accesând:
http://bit.ly/ZTS2019-STUDENTI
http://bit.ly/ZTS2019-ELEVI

Știri@UCV 20.04.2019