Concurs internațional de programare Catalysts

Catalysts Coding Contest este un concurs internațional de programare organizat de firma austriacă Catalysts Software.

 

Anul acesta CCC va avea loc în data de 22 martie 2019 în 34 de locații în 15 țări: România, Republica Moldova, Austria, Franța, Finlanda, Spania, Cehia, Croația, Tanzania, Olanda, Bielorusia, Egipt, Polonia, Africa de Sud și Uganda. 

 

Participarea este gratuită și deschisă tuturor, indiferent de vârstă, educație sau profesie. Se poate participa individual sau în echipe de 2 sau maxim 3 persoane. Participanții sunt invitați să își aducă propriul sistem de calcul (de preferință, laptop-ul personal), accesul la platforma de concurs făcându-se prin conexiune wireless.

 

Problema propusă în cadrul competiției constă într-un algoritm organizat pe 7 nivele ce poate fi rezolvat folosind orice limbaj de programare.

 

Toate exercițiile din concursurile ultimilor 10 ani pot fi accesate pe platforma Catcoder: https://catcoder.codingcontest.org

Astfel oricine își poate forma o idee despre caracterul concursului. Navigați aici pentru înregistrare și participare.

 

NOTA BENE: studenții Facultății de Automatică, Calculatoare și Electronică care s-au înregistrat ca participanți la concurs sunt invitați să meargă vineri 22.03.2019 începând cu ora 14:30 la sediul Facultății de A.C.E., blvd. Decebal nr. 107, la laboratoarele de la etajele 2 și 3 ale Dept. de Automatică și Electronică, respectiv ale Dept. de Calculatoare și Tehnologia Informației din cadrul Facultății de A.C.E. Concursul începe la orele 15:00 și dureaza 4 ore. Premierea se va face imediat dupa sfârșitul concursului.

 

MODIFICĂRI ALE OREI DE ÎNCEPERE A CONCURSULUI VOR FI ANUNȚATE PE ACEST SITE!

Știri@UCV 15.03.2019