Catalysts Coding Contest 2018 - locatie si organizare

Catalysts Coding Contest este un concurs de programare organizat la nivel international de compania Catalysts Software.

 

Anul acesta CCC va avea loc în 26 de locații în 15 țări: România, Republica Moldova, Austria, Germania, Franța, Spania, Italia, Belgia, Croația, Serbia, Belarus, Egipt, Africa de Sud și Kenya. 

 

Participarea este gratuită și deschisă tuturor indiferent de vârstă, educație sau profesie. Se poate participa individual sau în echipe de 2 sau maxim 3 persoane.

 

Exercițiul propus participantilor la concurs constă într-un algoritm organizat pe mai multe nivele ce poate fi rezolvat folosind orice limbaj de programare.

 

Inregistrarea celor care doresc sa participe la concurs se poate face prin platforma Catcoder: https://register.codingcontest.org/.

Toate exercițiile din concursurile ultimilor 10 ani pot fi accesate pe platforma Catcoder: https://catcoder.codingcontest.org

Astfel oricine își poate forma o idee despre caracterul concursului. Ne puteti gasi si pe FB: aici.

 

NOTA BENE: studentii Facultatii de Automatica, Calculatoare si Electronica care s-au inregistrat ca participanti la concurs sunt invitati sa mearga vineri 27.04.2018 incepand cu ora 15:00 la sediul central al Universitatii din Craiova, str. A.I. Cuza 13, la laboratoarele de la parter ale Dept. de Informatica din cadrul Facultatii de Stiinte. Concursul incepe la orele 16:00 si dureaza 4 ore. Premierea castigatorilor la nivel local se va face imediat dupa sfarsitul concursului.

Știri@UCV 13.04.2018