Groupe Renault - Drive Your Future 2018

Au început înscrierile pentru programul de stagii Drive Your Future 2018!
 
Prin organizarea acestui program, Groupe Renault Romania are ca obiectiv familiarizarea şi pregătirea studenţilor şi masteranzilor pentru provocările industriei auto.
 
Groupe Renault Romania este interesat în permanenţă de identificarea şi atragerea talentelor care să contribuie activ la dezvoltarea vehiculului viitorului. În acest sens, am dezvoltat pentru studenţii din anul III şi anul IV programul de stagii Drive Your Future junior pentru a integra în echipele noastre studenţi excepţionali prin rezultatele academice dar şi pasiunea dovedită pentru domeniul tehnic.
 
Prin Drive Your Future junior ne dorim să identificăm încă de azi talentele viitoare din domeniul auto, să ne alaturam efortului universitatii in dezvoltarea lor si sa îi acompaniem pe perioada pregătirii lor universitare oferindu-le acces la cele mai noi informaţii din industria auto si punandu-le la dispozitie spatiile noastre creative si de lucru.
 
Temele de stagiu şi alte detalii despre avantajele programului de internship Drive Your Future pot fi accesate pe acest link: http://gruprenault.ro/cariere/vino-echipa-nostra/programe-pentru-studenti/drive-your-future-2018

Știri@UCV 26.01.2018